Business Hi-Tech

Samsung Galaxy Mega este disponibil în magazinele Vodafone

Samsung Galaxy Mega este disponibil în magazinele Vodafone

Autor: Ioana Niţă

25.07.2013, 18:45 594

Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telecomunicaţii, a lansat smartphone-ul Samsung Galaxy Mega compatibil 4G care rulează cu sistemul Android 4.2 şi care dispune de un ecran HD de 6,3 inch. Dimensiunea mare ecranului face posibilă îmbinarea funcţiilor disponibile în rândul tabletelor cu posibilitatea de efectuare a apelurilor de voce.

Samsung Galaxy Mega are un procesor dual core Qualcomm Snapdragon 400 la 1,7 Ghz şi o cameră foto principală de 8 megapixeli, în timp ce camera frontală destinată apelurilor video are 1,9 megapixeli.

Terminalul de la Samsung este disponibil în magazinele Vodafone la un preţ de 489 euro fără abonament, iar cu pachetul Red 65 achiziţionat pentru doi ani costă doar un euro. Abonamentul Red 65 oferă pentru 65 euro pe lună apeluri şi mesaje nelimitate în orice reţea naţională, apeluri nelimitate către orice reţea fixă europeană, 250 de minute internaţionale în reţelele europene mobile, 4 GB trafic de date şi 50 GB spaţiu de stocare Cloud.

Anul trecut, Vodafone România a avut afaceri de peste 700 mil. euro iar la sfârşitul lunii martie avea 8 milioane de clienţi.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO