Business Hi-Tech

Samsung Galaxy S4 mini este disponibil şi în România

Samsung Galaxy S4 mini este disponibil şi în România

Autor: Ioana Nita

10.07.2013, 15:32 1511

Samsung România a lansat pe piaţa locală modelul Galaxy S4 mini, varianta compactă a smartphone-ului de top din gama producătorului sud-coreean, care poate fi achiziţionat de la retailerii IT&C la preţuri cuprinse între 1.800 lei şi 2.200 lei.

Samsung Galaxy S4 mini are procesor dual core de 1,7 GHz, display qHD Super AMOLED de 4,3 inch şi o greutate de 107 grame.

Smartphone-ul rulează cu sistemul de operare de la Google, Android 4.2.2 (Jelly Bean) şi dispune de două camere foto - cea principală de 8 megapixeli şi cea frontală de 1,9 megapixeli. Galaxy S4 mini are diferite funcţii şi aplicaţii utile, precum S Travel, aplicaţia preinstalată care oferă asistenţă şi informaţii în timpul călătoriilor, dar şi recomandări pentru destinaţii viitoare şi ghiduri.

Telefonul dispune de asemenea de funcţia IR WatchON, prin care utilizatorii pot folosi dispozitivul ca telecomandă pentru televizor, sistem audio, DVD Player sau aer condiţionat. O altă aplicaţie care poate fi descărcată de pe Samsung Apps este S Health. Aceasta permite utilizatorilor să îşi monitorizeze caloriile, somnul, greutatea şi nivelul bătăilor inimii. Samsung Galaxy S4 mini este disponibil în două culori, alb şi negru.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO