Business Hi-Tech

Sefii Deutsche Telekom si OTE, intalnire cu Tariceanu

22.09.2008, 21:52 15

Rene Obermann, directorul executiv al grupului Deutsche Telekom, si Panagis Vourloumis, presedintele grupului elen OTE, care detin pe piata locala companiile Romtelecom, Cosmote si Germanos, au avut ieri o intalnire cu premierul Calin Popescu-Tariceanu.

Reprezentantii guvernului si ai companiilor pe care Deutsche Telekom si OTE le detin in Romania nu au oferit detalii despre vizita celor doi executivi si subiectele care au fost abordate in cadrul intalnirii.
Rene Obermann, directorul executiv al grupului Deutsche Telekom, se afla la prima vizita in Romania. Deutsche Telekom detine, ca si statul grec, un pachet de 25% din grupul OTE, achizitia fiind aprobata in luna iunie a acestui an de parlamentul de la Atena.
Oficialii Deutsche Telekom declarau, la data achizitiei pachetului de actiuni OTE, ca Romania este unul din motivele pentru care au facut respectiva tranzactie.
"OTE detine ceea ce este principala atractie pentru noi, respectiv operatiuni de telefonie mobila in tari ca Romania, Bulgaria si Grecia", declara in luna martie a acestui an Nils Paellmann, vicepresedinte pentru relatiile cu investitorii al Deutsche Telekom.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO