Business Hi-Tech

Serviciul PayPoint este disponibil în magazinele miniMax Discount

12.07.2010, 23:02 36

Serviciul PayPoint, de plată a facturilor la utilităţi şivânzare şi încărcare de cartele telefonice, este disponibil şi încele 31 de magazine miniMAX Discount din ţară, potrivitreprezentanţilor companiei. Serviciul nu are comisioane pentrutranzacţii, fiind gratuit.
PayPoint, operator de colectare plăţi în numerar prin puncte deretail, a raportat pentru România venituri de 28,8 milioane deeuro, cu 2.900 de terminale. Compania are încheiate contracte deplată a facturilor cu 24 de furnizori, pentru diverse domenii,precum utilităţi, telecomunicaţii şi comunicaţii prin cablu şi celfinanciar-bancar. De asemenea, compania oferă servicii de încărcareelectronică a cartelelor preplătite la operatorii de telefoniemobilă, precum şi servicii de încărcare electronică pentruoperatorii de telefonie fixă cu acces internaţional şi de internet.Printre clienţii PayPoint România se numără Citibank, VodafoneRomânia, Apa Nova Bucureşti, Petrom Distribuţie Gaze, GE Money,Electrica, E.ON, Allianz Ţiriac Asigurări, Enel Energie,Romtelecom, UPC România, GDF Suez Energy România, potrivitsite-ului companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO