Business Hi-Tech

Serviciul zilei: e-mail de la Google

20.01.2004, 00:00 10

Popularul motor de cautare pe Internet Google ar putea lansa cat de curand un serviciu de e-mail similar celui de pe Yahoo, cu tot cu publicitate in paginile sale, spun surse din cadrul companiei citate de presa americana.
Compania a facut mai multe achizitii in acest sens, tehnologie si specialisti in domeniu, si pregateste de asemenea un serviciu de e-mail profesionist, cu plata, conform SearchEngineWatch. Oficial, responsabilii companiei au declarat ca, intr-adevar, Google "lucreaza in acest moment mai multe proiecte de dezvoltare".
Specialistii din domeniu considera ca un serviciu de e-mail ar putea fideliza clientii motorului de cautare, iar noua oferta de reclama va creste incasarile Google intr-un moment in care concurenta pe piata publicitatii online este extrem de mare. Specialistii mai spun ca Google - care se pregateste anul acesta de prima sa oferta publica de vanzare de actiuni - analizeaza transformarea site-ului sau intr-un portal web, similar gigantilor Yahoo, MSN si AOL desi pana acum a negat continuu acest lucru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels