Business Hi-Tech

Siveco estimeaza afaceri de 84 milioane de dolari in 2008

23.01.2008, 17:50 14

Producatorul de solutii informatice Siveco Romania estimeaza pentru acest an o crestere cu 20% a cifrei de afaceri, la 84 de milioane de dolari, comparativ cu valoarea inregistrata anul trecut, respectiv 70 mil. $, a anuntat compania.
Afacerile Siveco au inregistrat, anul trecut, o crestere de 65% fata de 2006.
La sfarsitul anului trecut, Siveco a inceput procesul de extindere a activitatii in tari din Comunitatea Statelor Independente (CIS), Orientul Apropiat si Africa.
"Extinderea internationala a afacerilor noastre in tari din spatiul CIS, Orientul Apropiat si Africa este doar la inceput. Fara a parasi piata romaneasca, ce continua sa detina un potential impresionant, ne orientam catre exportul de know-how in dezvoltarea de proiecte informatice complexe pe cat mai multe piete externe", a declarat Irina Socol, directorul executiv al companiei. Potrivit oficialilor Siveco Romania, compania si-a propus pentru urmatorii trei ani dublarea valorii de piata.
Conform unui studiu de piata realizat de compania de cercetare si analiza International Data Corporation (IDC), Siveco detine o cota de 21,2% pe piata solutiilor informatice de afaceri pentru companii si 9,7% pe segmentul serviciilor IT.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO