Business Hi-Tech

Softline Grup estimează afaceri de jumătate de milion de dolari în primul an în România

Autor: Magraon Andreea

21.09.2010, 23:52 31

Revânzătorul rus de software Softline Grup şi-a deschis un birouîn România şi estimează afaceri de 500.000 de dolari în primul ande activitate. Compania are în plan investiţii de 2,5-3 milioane deeuro în următorii trei ani şi trecerea pe profit după aproape doiani.

"Am deschis biroul Softline din România într-un context economicdestul de dificil, cu o piaţă de software care în bună parte seapropie de maturitate. Existenţa unei pieţe formate şi ne determinăsă evoluăm încă de la început la standardele cele mai ridicate", adeclarat Radu Crahmaliuc, directorul regional al Softline România.Compania are în prezent patru angajaţi şi doreşte în acest an sămai angajeze încă cinci persoane. Pentru început, activitateaSoftline România este axată în cea mai mare parte pe activităţi derevânzare autorizată de aplicaţii, iar începând de anul viitor îşiva extinde activitatea pe segmentele de consultanţă, audit IT,externalizare şi educaţie. Grupul Softline, cu sediul central înMoscova, este revânzător de aplicaţii software şi furnizor deservicii IT, cifra de afaceri din anul 2009 ridicându-se la 290 demilioane de dolari. Compania are 60 de birouri deschise în 19ţări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO