Business Hi-Tech

Softul de afaceri urca incasarile Transart cu 50%

01.12.2005, 20:49 36

Compania clujeana de software Transart estimeaza ca va incheia anul acesta cu o cifra de afaceri de 1,2 milioane de euro, cu 50% mai mare decat anul trecut.

Pe primele noua luni ale acestui an firma a egalat cifra de afaceri inregistrata pe tot anul trecut, adica peste 800.000 de euro.

"Cresterea cifrei de afaceri se datoreaza in special cresterii cererii pentru cele doua aplicatii de business produse de noi: B-Org, sistem ERP pentru firmele medii si Hermes, solutia completa de automatizare a fortei de vanzare, dar si pentru solutia obtinuta prin integrarea celor doua aplicatii", a declarat pentru ZF Transilvania Ramona Iurian, marketing manager al firmei Transart. "La aceasta crestere a contribuit si sistemul integrat de gestiune si contabilitate pentru firme mici - Neomanager", a apreciat oficialul firmei clujene.

Ramona Iurian a precizat ca, in ultimele cinci luni, Transart a cucerit cu ofertele sale zece noi clienti, in principal firme ce au ca obiect principal de activitate distributia si afacerile pe retail. Potrivit reprezentantilor Transart, anul viitor se va inregistra o crestere cu cel putin 35% a incasarilor companiei fata de 2005, prin cresteri semnificative pe solutiile B-Org si Hermes, dar in acelasi timp si prin lansari de noi produse.

"Acoperirea a cat mai multe zone specifice din domeniul distributiei, completarea, optimizarea si diversificarea solutiilor existente vor fi vectori de crestere a cifrei de afaceri pe 2006", a spus Ramona Iurian.

Transart este o companie romaneasca 100%, cu capital privat, infiintata in 1997, ale carei principale activitati sunt dezvoltarea si distributia de platforme si aplicatii software pentru business.

Compania are filiale in Bucuresti, Iasi si Timisoara, iar sediul central si centrul de dezvoltare software in Cluj-Napoca. Pe langa dezvoltarea de software, Transart furnizeaza si servicii de project management, analiza de business, consultanta tehnica si realizarea integrata de produse software.

Incepand cu februarie 2005, compania este partener Microsoft si membru fondator al Transylvania Cluster, primul cluster in domeniul IT din Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO