Business Hi-Tech

Start-up-ul nPloy din Bulgaria, platformă specializată în căutarea online de locuri de muncă, a extins oferta de anunţuri de angajare cu joburi remote la peste 1.000 de locuri de muncă, oferite de peste 100 de companii tech globale

Start-up-ul nPloy din Bulgaria, platformă specializată...

Autor: Alexandra Cepăreanu

25.04.2024, 14:07 49

Start-up-ul nPloy din Bulgaria, care a dezvoltat o platforma specializată în căutarea online de locuri de muncă,  care s-a lansat pe piaţa din România la începutul anului 2023, şi-a extins oferta de anunţuri de angajare cu joburi remote, flexibile din punct de vedere al locaţiei, în industria de tehnologie, au transmis reprezentanţii companiei printr-un comunicat. Astfel, platforma pune la dispoziţie peste 1.000 de locuri de muncă de la distanţă oferite de peste 100 de companii tech globale, precum GitLab, Brevo, Airalo, Binance, AngelList, Polygon, Kraken şi Zapier.

„Credem că lucratul de la distanţă nu este doar o tendinţă, ci chiar viitorul muncii. Observăm un interes crescut pentru poziţiile remote în ultimele săptămâni, de când am început să le publicăm pe platforma noastră. Talente din întreaga lume aplică prin intermediul nPloy cu o viteză impresionantă. Suntem încântaţi să conectăm profesionişti cu companii de renume internaţional, ajutând ambele părţi să depăşească graniţele şi limitările locale şi să îşi extindă orizonturile”, a spus Konstantin Tsonev, cofondator şi COO al nPloy.

Dacă în 2019, doar 0,8% dintre angajaţii din România lucrau de acasă , estimările recente ale pieţei arată că procentul a crescut în prezent la aproximativ 20%, potrivit reprezentanţilor start-up-ului nPoly. „Ca răspuns la creşterea cererii pentru oportunităţi de lucru flexibile şi la globalizarea pieţei muncii, platforma de joburi nPloy a pregătit o selecţie diversă de locuri de muncă de la distanţă. Acestea acoperă seturi variate de competenţe, de la dezvoltare software şi marketing digital, la suport pentru clienţi şi management de proiect, oferind astfel opţiuni pentru toţi cei interesaţi de flexibilitatea de a lucra de oriunde din lume.”

De asemenea, pe lângă flexibilitatea locaţiei, companiile de top din domeniul tehnologiei prezente pe nPloy oferă şi alte avantaje atractive pentru candidaţi, cum ar fi politici flexibile privind timpul liber, concedii bine plătite şi chiar varianta de a opta pentru sistemul de lucru de patru zile pe săptămână. „Lista de beneficii continuă cu bugete suplimentare pentru activităţi de wellness şi echipamente pentru home office, oferind astfel angajaţilor toate resursele necesare pentru a se dezvolta şi a performa în cele mai bune condiţii.”

Start-up-ul regional nPloy a reuşit să atragă peste 180.000 de utilizatori şi peste 1.250 de companii de la lansarea sa, în 2018. Anul trecut, echipa a strâns 4 milioane de euro într-o primă rundă de finanţare, cu obiectivul de a se extinde la nivel european, România fiind prima destinaţie.

„Extinderea ofertei de joburi face parte din strategia de expansiune globală a companiei, urmând runda de investiţii de peste 4 milioane de euro şi lansarea pe piaţa din România, anul trecut. Compania şi-a propus să îşi crească exponenţial baza de utilizatori în următorii ani şi să îşi consolideze poziţia pe piaţa globală a muncii remote, sprijinind atât candidaţii, cât şi companiile să acceseze oportunităţile potrivite de dezvoltare.”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO