Business Hi-Tech

Steve Jobs: "In 2010 vom face cel mai mare salt de la lansarea primului iPhone". Primele imagini oficiale cu iPhone 4

Steve Jobs: "In 2010 vom face cel mai mare salt de la lansarea primului iPhone". Primele imagini oficiale cu iPhone 4
07.06.2010, 20:38 31

"In 2010 vom face cel mai mare salt de la lansarea primuluiiPhone". Astfel a inceput seful Apple, Steve Jobs prezentareanoului telefon iPhone 4.

"Nu stiu daca l-ati mai vazut...", a mentionat el facand aluziela imaginile aparute cu cateva saptamani inainte pe site-ulGizmodo.com.

"Este cu 24% mai subtire decat iPhone 3GS. De fapt este cel maisubtire smartphone din lume".

Printre elementele ce vor defini noul iPhone, Steve Jobsenumera: margine din otel ce este folosita si ca antena, designnou, o mai mare densitate de pixeli pe inch - 326 pixeli/inch. Nouarezoltutie, numita de seful Apple "Retina Display" va permiteafisarea cu o claritate maxima chiar si pentru scrisul mic. "Odatace ai folosit Retina Display, nu te mai poti intoarce inapoi",spune Jobs.

Dintre celelalte specificatii: display de 3,5 inci, rezolutie de960x640 pixeli (de patru ori mai mult), 326 pixeli pe inch,contrast 800:1 (de patru ori mai mare), tehnologie de afisare IPS -"putin mai bine decat OLED" -, procesor A4, micro SIM, baterie maimare "7 ore de vorbire 3G, 6 ore de navigare 3G, 10 ore de navigareWiFi, 10 ore de video, 40 de ore de muzica si 300 de ore destandby" - , quad band HSDPA, 7,2 Mbps, giroscop - "adaugam ungiroscop pe 3 axe, acesta fiind legat la accelerometru si compasformand astfel sase axe. Perfect pentru jocuri" -, camera de 5Megapixeli cu senzor de iluminare pentru zone intunecate..

Foto: Engadget

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24