Business Hi-Tech

Sute de manageri din grupul Telekom se luptă să rămână şefi după restructurare. Grupul a decis să desfiinţeze 33% din cele 600 de poziţii de management ca parte a procesului de reorganizare

Sute de manageri din grupul Telekom se luptă să...

Autor: Adrian Seceleanu

07.06.2017, 00:07 2182

Cei aproximativ 200 de manageri şi supervizori care sunt afectaţi de pro­cesul de restructurare prin care trece grupul Telekom România - cea mai mare operaţiune de acest tip desfă­şu­rată în acest an pe piaţa locală - au intrat, marţi, în etapa finală a pro­ce­du­rilor de evaluare la finalul cărora vor afla dacă vor mai fi sau nu şefi de la 1 iulie în cadrul companiilor din grup, conform datelor ZF.

Pentru managerii din Bucureşti interviurile, care au fiecare o durată de cel mult 90 de minute şi care sunt susţinute în faţa unui specialist în re­surse umane şi a doi şefi din grup, au loc în perioada 6-9 iunie, iar pentru supervizori în perioada 19-23 iunie.

Toate persoanele afectate de pro­cesul de reorganizare, denumit „New Telekom“ (Noul Telekom - n.red.) au primit notificări privind intrarea în ultima etapă, a interviurilor. Mailurile, care au o formulare glacială, îi anunţă sec pe manageri sau supervizori că postul lor va fi desfiinţat sau redefinit.

„Modificarea structurii organiza­ţi­ei din care faceţi parte face necesară re­defi­nirea / desfiinţarea anumitor po­ziţii, situaţie în care se află şi postul ocupat de dumneavoastră în prezent“, con­form unui mesaj primit de un manager vizat de restructurare, care a fost văzut de ZF.

Telekom România a decis să desfiinţeze 33% din cele aproximativ 600 de poziţii de management ca parte a procesului de reorganizare al grupului.

Telekom România este admi­nistra­t indirect de gigantul german Telekom, un proces destul de complicat având în vedere competiţia dură de pe piaţa românească.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro