Business Hi-Tech

Timbrele devin digitale

19.01.2004, 00:00 11

Posta din Marea Britanie a pus in vanzare in premiera timbrele digitale, care pot fi descarcate de pe site-ul companiei si printate de utilizator direct pe plic.
Sistemul permite in plus utilizatorilor sa isi creeze si timbre personalizate (cu propria poza sau logo-ul companiei), punandu-le acestora la dispozitie o aplicatie software care transforma orice imagine intr-un timbru valabil. Aplicatia software creeaza timbre pentru orice destinatie (interna sau internationala), avand inclus si un ghid al preturilor. Astfel, cel care vrea sa trimita o scrisoare scuteste un drum pana la ghiseu si economiseste si bani, deoarece timbrele digitale sunt un pic mai ieftine decat cele clasice. Utilizatorul unui astfel de sistem poate economisi pana la 50 de lire sterline pe an, spun oficialii Postei.
Serviciul costa 4,99 lire sterline pe luna, sau 49,99 lire sterline pe an, iar responsabilii Postei sustin ca vizeaza in special companiile mici si medii si utilizatorii particulari de Internet. Din pacate insa, deocamdata pachetele trebuie duse in continuare la ghiseurile Postei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels