ZF 24

Trei tineri de 26 de ani au făcut o aplicaţie pentru a trimite buchete de flori virtuale pe Facebook

Trei tineri de 26 de ani au făcut o aplicaţie pentru a...

Autor: Adelina Mihai

25.09.2013, 00:04 769
Radu Oprea, Dragoş Bardac şi Ovidiu Naclad,  trei tineri de 26 de ani, au lansat o apli­ca­ţie pentru smartphone-uri mizând pe trans­fe­rul simbolurilor în me­diul digital.
 
Aplicaţia Beflower, dezvoltată pen­tru smart­phone-urile care utilizează sistemul de operare IOS (folosit de Iphone, Ipad şi Ipod), este destinată unui grup-ţintă format din copii cu vârste cuprinse între 13 şi 18 ani care sunt utilizatori ai reţelei de socializare Facebook şi care pot trimite flori virtuale direct pe profilurile de Facebook ale prietenilor.
 
„Abia am lansat aplicaţia în varianta beta (va­rianta de teste- n.red.), în weekend, iar pâ­nă în prezent avem peste 100 de utilizatori. Ide­ea dezvoltării aplicaţiei ne-a venit după ce am observat că pe partea de online nu există ceva bine definit în acest sens, iar noi suntem trei băieţi cărora le place să ofere flori fetelor. Lumea va migra spre digital, iar noi pariem pe fap­tul că inclusiv simbolurile vor ajunge în me­diul digital“, a spus Radu Oprea, 26 de ani, ab­sol­vent al Facultăţii de management din ca­drul ASE, care este în prezent angajat în de­par­tamentul de trezorerie al unei bănci.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO