ZF 24

UPC: veniturile au urcat cu 8% anul trecut, la 140,3 mil. $. Internetul, principalul motor de creştere

UPC: veniturile au urcat cu 8% anul trecut, la 140,3 mil....

Autor: Adrian Seceleanu

17.02.2014, 00:05 2108
Veniturile UPC, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de internet, telefonie şi televiziune de pe piaţa locală, au crescut cu 8% anul trecut, la 140,3 mil. dolari, faţă de 130 mil. dolari în anul precedent, pe fondul avansului înregistrat de numărul de abonamente şi clienţi.
 
„Anul trecut am înregistrat nu doar o creştere a bazei de clienţi, ci şi a veniturilor în cel mai ridicat ritm din ultimii ani. Am înregistrat o creştere a veniturilor şi pe segmentul de business şi pe cel rezidenţial. Locomotiva pentru creşterea pe segmentul rezidenţial a fost în continuare internetul şi ne aşteptăm ca în continuare acesta să fie produsul care aduce cea mai mare creştere pentru noi, pentru că încă există loc pe piaţă“, a declarat în cadrul unei conferinţe Severina Pascu (foto), directorul general al UPC România şi Ungaria. „Rata de penetrare a serviciilor de internet din România este foarte scăzută, există o oportunitate foarte mare de creştere“, a adăugat ea.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO