Business Hi-Tech

VIDEO. Acceleratorul InnovX-BCR la SelectUSA 2023. Mălina Turcuţ, director financiar al Prime Dash: Am mai participat şi la alte evenimente şi summituri de business, dar acesta a fost cu totul deosebit

Autor: Adrian Seceleanu

28.05.2023, 16:00 73

O delegaţie de 9 companii care au „absolvit” programul de accelerare InnovX-BCR au participat, la finele lunii aprilie, la SelectUSA, cel mai mare eveniment dedicat investiţiilor străine în SUA, cu suportul aceleratorului. ZF vă prezintă interviuri realizate cu membri ai delegaţiei la SelectUSA despre cum a fost conferinţa, care sunt principalele informaţii obţinute şi care sunt învăţăturile trase de antreprenorii care se uită spre o extindere pe piaţa americană.

Participarea la SelectUSA a fost peste aşteptări, a punctat Mălina Turcuţ, director financiar al Prime Dash. „A fost extraordinar, a fost mult mai bine decât mă aşteptam. Am mai participat şi la alte evenimente şi summituri de business, dar acesta a fost cu totul deosebit.

Mulţumim Inovix BCR pentru organizare, pentru invitaţie. Pe lângă zeci de companii, mii, de fapt, mii de participanţi, reprezentanţi al zeci de ţări, au fost evenimente în cadrul evenimentului la care am fost invitaţi şi ne-a făcut deosebită onoare şi plăcere să participăm”.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO