Business Hi-Tech

VIDEO. Julien Ducarroz, noul CEO al Orange România, despre „pachetul fiscal”: Nu este o veste bună pentru nimeni, dar ce putem face?

Autor: Adrian Seceleanu

29.09.2023, 20:11 347

Modificările aduse de Guvern Codului fiscal, care vor intra în vigoare anul viitor „nu sunt o veste bună” pentru nimeni, dar companiile nu au altă cale decât să se conformeze, a declarat vineri, Julien Ducarroz, care a preluat la 1 septembrie poziţia de CEO a Orange România, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de comunicaţii.

„Legat de pachetul fiscal, îl analizăm. Evident, nu este o veste bună ca pentru toată lumea (...) dar acestea sunt deciziile. Trebuie să ne conformăm şi să suportăm costurile, deci nu e o veste bună, dar ce putem face?”, a spus Ducarroz, răspunzând unei întrebări adresate de ZF, la finalul unui eveniment prin care compania a marcat redeschiderea magazinului din Piaţa Victoriei.

Noile costuri aduse de aşa-numitul „pachet fiscal” pun o presiune suplimentară în special pe segmentul de telefonie mobilă unde se manifestă o competiţie „agresivă”. „Avem discuţii în special pentru segmentul de telefonie mobilă, unde agresivitatea şi nivelul de preţ îl ştiţi cu toţii. Este o povară suplimentară asupra costurilor”.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO