Business Hi-Tech

Vodafone România a lansat versiunea beta a noului site pentru mobil

Autor: Claudiu Ilioiu

29.03.2012, 17:31 303

Vodafone România a lansat versiunea beta a noului site pentru mobil m.vodafone.ro, care adaptează şi optimizează pentru utilizatorii de telefoane şi tablete conţinutul şi funcţionalităţile paginii de web a companiei, potrivit unui comunicat al companiei.

"Numărul afişărilor www.vodafone.ro realizate prin intermediul telefoanelor şi tabletelor a depăsit 500.000 lunar, echivalentul unei creşteri de peste 300% pe parcursul ultimului an. Am decis, în acest context, să răspundem nevoii utilizatorilor de a avea un acces facil la informaţiile de pe site-ul nostru, prin lansarea versiunii beta a m.vodafone.ro", a declarat Laura Barbu, Director, Online, Vodafone România.

Noul site pentru mobil este optimizat pentru terminalele care funcţionează cu sistem de operare iOS şi Android şi oferă utilizatorilor un design adaptat, în funcţie de rezoluţia terminalului folosit pentru navigare.

Versiunea mobilă a www.vodafone.ro vine în completarea aplicatiei MyVodafone, care este diponibilă din septembrie 2011 pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android şi iOS. Utilizatorii aplicaţiei pot afla costurile şi consumul de voce şi date, prin serviciul Cost Control.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24