Business Hi-Tech

Vodafone va reduce din 17 iunie cu până la 26,7% tarifele în roaming

Foto Shutterstock

Vodafone va reduce din 17 iunie cu până la 26,7% tarifele în roaming

Autor: Ana Maria Neagu

16.06.2011, 23:32 224

Vodafone România va reduce din 17 iunie cu 10,3%, respectiv cu26,7% tarifele standard pentru convorbirile în roaming, care vor fitaxate cu 0,35 euro/minut pentru apeluri efectuate şi cu 0,11euro/minut pentru cele primite, a anunţat operatorul de telefoniemobilă.

În prezent, tarifele standard practicate de operator sunt de0,39 euro/minut pentru apeluri efectuate şi de 0,15 euro/minutpentru cele primite. Tarifele menţionate nu includ TVA. "ClienţiiVodafone România vor beneficia de noile tarife pentru apelurileefectuate şi pentru apelurile primite în statele membre ale UniuniiEuropene şi în ţările din Spaţiul Economic European (EEA) -Islanda, Liechtenstein şi Norvegia, precum şi în Elveţia, începânddin 17 iunie", potrivit oficialilor Vodafone.

Pentru apelurile în roaming cu o durată mai mare, clienţiiVodafone România au la dispoziţie opţiunea Vodafone Passport, princare aceştia pot vorbi la tarifele standard naţionale, la care seadaugă o taxă de conectare pentru fiecare apel.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO