Business Hi-Tech

Xerox face 1 mil. $ din procesarea documentelor

11.10.2007, 21:17 11

Xerox Romania a inregistrat din luna septembrie pana in prezent venituri de aproape 1 mil. $ din operatiunile de scanare, arhivare si procesare documente desfasurate prin centrul de servicii dedicat al companiei.
Xerox si-a transferat centrul de servicii de scanare si arhivare intr-un nou sediu, situat in zona Pipera din comuna Voluntari, in care va investi peste 0,5 mil. $ pana la sfarsitul anului viitor, a declarat Razvan Botezatu, director la Xerox Global Services. Cei mai importanti clienti ai companiei de pe piata locala sunt din sectorul financiar-bancar, media si institute de sondare a opiniei publice, dar compania are si comenzi de la clienti internationali.
Documentele procesate de Xerox pot fi, de exemplu, actele de la un dosar al unei persoane care aplica pentru un credit de consum. "Viteza cu care o banca acorda un credit este legata si de viteza de procesare a documentelor. Noi lucram cu mai multe institutii financiar-bancare de pe piata locala, misiunea noastra fiind sa-i ajutam sa castige mai repede bani. Daca un dosar de credit este procesat mai repede, si imprumutul este aprobat rapid si banca castiga intr-un timp mai scurt", a explicat Botezatu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO