Business Hi-Tech

Zapp: Internet taxat in functie de traficul de date

27.07.2006, 19:07 26

Compania Telemobil, operatorul retelei de telefonie mobila Zapp, a lansat un nou abonament pentru Internet, prin care le permite utilizatorilor sa navigheze online fara nicio restrictie de timp, ca pana acum, tarifarea urmand sa fie realizata in functie de volumul de trafic.
Noul serviciu, numit Zapp Internet Express va fi disponibil in cinci variante de abonament. Valoarea abonamentelor variaza intre 10 si 65 $ (aproximativ intre 8 si 51,5 euro), fara TVA, in aceasta suma fiind inclus un trafic cuprins intre 100MB, pentru cel mai mic abonament, si 5GB pentru cel mai mare, conform oficialilor companiei. Tarifarea pentru trafic se face la 1KB, iar traficul aditional, care il depaseste pe cel inclus in abonament, se tarifeaza la 0,25 $/MB.
Zapp Internet Express este un serviciu de acces la Internet bazat pe tehnologia CDMA 1xEV-DO (Evolution Data Optimized), care permite transferuri de date cu viteze de pana la 2,4 Mbps.
Portofoliul Zapp Internet Express cuprinde de asemenea, serviciul cu tarifare in functie de timpul in care este utilizat Internetul, disponibil in trei variante de abonament, utilizatorii avand la dipozitie 5,15 sau 100 ore de acces la Internet incluse.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO