Business Hi-Tech

Zapp lanseaza un serviciu de telefonie bazat pe internet

12.10.2007, 19:48 20

Operatorul de telefonie mobila Telemobil (Zapp) a lansat un serviciu de telefonie bazat pe internet, care le permite clientilor companiei sa primeasca si sa efectueze apeluri nelimitate, direct de pe telefonul mobil sau fix, oriunde in lume.
Dupa activarea unei optiuni care costa 5 dolari pe luna, abonatii Zapp pot fi sunati gratuit si nelimitat de oricine, de pe un calculator conectat la internet pe care este instalat un soft special furnizat de Zapp.
De asemenea, si clientii Zapp pot suna gratuit si nelimitat pe orice alt utilizator care are un calculator conectat la internet, si pe care este instalat si configurat softul de telefonie pe internet (Voice over IP ? VoIP) al Zapp.
"Spre deosebire de alte servicii VoIP, care permit realizarea de convorbiri intre calculatoare sau intre posturi de telefonie fixa, Zapp Global Free este primul serviciu care este disponibil pe telefonul mobil intr-o varianta foarte simplu de utilizat si la un pret foarte moderat", a declarat Piermario Di Pietro, CEO Telemobil - Zapp.
Zapp Global Free include si functii precum mesagerie vocala, apel in asteptare sau redirectionarea apelurilor, identificarea apelantului, apeluri multiple simultan - care sunt disponibile gratuit.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO