Business Internaţional

12 hoteluri ciudate, dar spectaculoase din jurul lumii. Galerie FOTO, VIDEO

09.08.2015, 09:00 1800
 

Multe hoteluri din lume oferă mai mult decât un loc de dormit, cazarea într-unul din ele echivalând cu o experienţă de neuitat, conform Mashable.com.

 

1.      Kakslauttanen Arctic Resort din Finlanda se află în nordul Cercului Polar şi este unul dintre cele mai curate şi izolate locuri de pe Pământ. Resortul oferă diferite posibilităţi de cazare, astfel că turiştii pot alege să stea într-un iglu de sticlă, o cabană de sticlă sau un iglu de zăpadă.

 

 

 

2.      Hotelul Crypt se află în Maine, Statele Unite ale Americii şi este de fapt Biserica St. Patrick, locul care le oferă turiştilor posibilitatea să intre într-o criptă.

 

 

3.      Dog Bark Park Inn din Idaho, Statele Unite ale Americii, oferă cazare şi mic dejun pentru turiştii care aleg să se cazeze într-unul dintre cele două machete în formă de câine.

 

 

4.      The Strawberry Roan Horsebox este o rulotă din Marea Britanie, în formă de grajd pentru cai, iar în interiorul ei se află un pat, o sobă cu lemne şi o baie.

 

 

5.      Kokopelli's Cave este o peşteră din New Mexico, Statele Unite ale Americii, dotată cu un dormitor, o sufragerie, un loc de luat masa, o bucătărie utilată, o baie cu cascadă şi un Jacuzzi.

 

 

6.      Tree Hotel din Suedia are o arhitectură modernă şi este alcătuit din 5 camere suspendate deasupra pământului. Hotelul pune la dispoziţia turiştilor şi o saună.

 

 

7.      Crazy House din Vietnam are o arhitectură suprarealistă încărcată de lemn. Fiecare camera are un design unic, cu teme inspirate din caracteristicile fizice ale unor animale, precum tigrii, canguri şi termite.

 

 

8.      Spitbank Fort din Marea Britanie este ca o insula în mijlocul oraşului. Spitbank Fort a fost construit ca să protejeze portul Portsmouth de atacurile lui Napoleon al III-lea, dar acum s-a transformat într-un hotel extravagant cu piscină exterioară şi săli pentru jocuri de noroc.

 

 

9.      Panda Inn din China dispune de 32 de camere care au ca temă centrală ursuleţul Panda. Una dintre încăperi are ca tematică o scenă din Titanic cu Jack şi Rose înfăţişaţi ca nişte ursuleţi, şi alta cu Sailor Moon.

 

 

 

10.  V8 Hotel din Germania este visul oricărui pasionat de automobile şi este construit într-un garaj de avioane. Motorworld este un muzeu, expoziţie şi hotel. Multe camera au forma unei carcase de maşină şi a unei spălătorii.

 

 

11.  Attrap' Réves, Bubble Hotel din Franţa invită oaspeţii să stea în natură, fără însă a renunţa la aerul condiţionat sau la toaletă. Fiecare bulă transparentă este izolată între copaci şi tufişuri, fapt care le permite turiştilor să aibă intimidate. Camerele sunt construite din material reciclabile.

 

 

 

12.  The Villa Hamster din Franţa este o cuşcă de şoareci, dar în variantă mare. Punctul central al construcţiei este reprezentat de roata gigantică care poate fi transformată în masă sau canapea.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO