Business Internaţional

Activitatea celui mai mare club rock din Braşov, suspendată din cauza numărului mare de persoane

Activitatea celui mai mare club rock din Braşov,...

Autor: Mediafax

13.11.2016, 13:49 115

ISU Braşov a făcut un control, sâmbătă seara, în timpul concertului de lansare a primei părţi a albumului "Şase (+)“ al trupei Viţa de Vie şi a constatat că a fost depăşit cu mult numărul de persoane autorizat.

"Clubul avea aprobare pentru 180 de persoane şi erau în interior peste 400 de persoane“, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, cpt. Ciprian Sfreja.

După ce reprezentanţii ISU au pus sigiliul pe uşa clubului, administratorii acestuia au lipit un mesaj pe uşă, mesaj postat şi pe pagina de Facebook, prin care îşi cer scuze faţă de clienţi şi îşi admit în totalitate greşeala.

"Prieteni! Ne cerem scuze faţă de voi , dar aceasta este realitatea! Deşi sala noastră are toate dotăriile pentru a petrece în siguranţă, aseară am depăşit limita admisă de ISU! În aceste condiţii, o perioadă, sperăm noi -scurtă, clubul Rockstadt are activitatea suspendată! (...) Vreau să vă spun doar atât: de când am început această activitate , am fost condus de dragostea pentru muzica rock şi de bucuria pe care am putut să o văd pe feţele voastre la concertele organizate de noi! Vreau să ştiţi că, deşi în faţa legii am greşit, pentru voi am făcut toate eforturile să vă aflaţi în siguranţă cînd aţi trecut pragul clubului nostru! Cu siguranţă din această situaţie vom ieşi mai puternici“, scrie administratorul clubului atât pe pagina de socializare Facebook, cât şi pe un afiş lipit pe uşa de intrare a localului.

Mesajul se încheie cu un post-scriptum: "Vă rog să păstrăm decenţa, singurii vinovaţi suntem noi!“.

În urmă cu un an, imediat după incidentul din clubul Colectiv, clubul Rockstadt şi-a autosuspendat activitatea pe motiv că izolaţia fonică era făcută din acelaşi tip de burete ca în clubul bucureştean. Clubul a intrat imediat în renovări şi a înlocuit întreaga suprafaţă de burete cu un material ignifug care nu poate permite arderea. Mai mult, în club a fost montat un sistem de stingere cu sprinklere, în conformitate cu reglementările europene aflate în vigoare.

Clubul este cel mai mare club de muzică rock din Braşov, unde sunt susţinute concerte live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO