Business Internaţional

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill: Simona Halep trebuie să înveţe să-şi rezolve singură problemele

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill: Simona Halep...

Autor: Iulian Coşuleţu

31.03.2016, 15:38 1304

Simona Halep a solicitat de foarte multe ori intervenţia antrenorului american Darren Cahill şi în sfertul de finală al turneului de la Miami de jucătoarea elveţianca Timea Bacsinszky, pierdut de jucătoarea româncă cu 6-4 3-6 2-6.

"Comunic mult cu Simona în timpul meciurilor, ea apelează des la time-out-uri pentru că are nevoie de sprijin. Încă nu ne cunoaştem suficient de bine, astfel că e nevoie să îmi spună ce simte în anumite momente, astfel încât pe viitor să ştiu cum să pregătim fiecare meci. Dar este doar un lucru de moment, în curând nu o să mă mai vedeţi prea des pe teren în timpul meciurilor. În turneele de Grand Slam "coaching-ul" este interzis, astfel că Simona trebuie să înveţe să îşi rezolve singură problemele. Dar pentru a şti cum să o ajut înaintea meciurilor trebuie să înţeleg ce simte în timpul lor", a explicat australianul, conform tennis.com.

Simona Halep, aflată în prezent pe 5 WTA, va pierde un loc în clasament începând de luni, 4 aprilie. Sportiva în vârstă de 24 de ani va ocupa locul 6 WTA, fiind depăşită de Victoria Azarenka, 8 WTA în acest moment, jucătoare pregătită chiar de fostul antrenor al româncei, Wim Fissette.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO