Business Internaţional

Apple, obligată să plătească 15 dolari fiecărui posesor de iPhone 4 din SUA

Apple, obligată să plătească 15 dolari fiecărui posesor de iPhone 4 din SUA

Foto: AFP

19.02.2012, 13:38 854

Apple va fi nevoită să plătească 15 dolari sau să ofere o husă gratuită fiecărui posesor de iPhone 4 din SUA, după ce s-a dovedit că a ascuns utilzatorilor problemele legate de antena telefonului, scrie Business Insider.

La scurt timp după lansarea iPhone 4, în vara lui 2010, mulţi cumpărători din Statele Unite s-au plâns că antena telefonului are probleme şi semnalul se pierde, dacă este acoperit colţul din stânga jos al mobilului.

Procesul în care compania a fost implicată a dovedit faptul că Apple ştia de aceste probleme, dar nu le-a menţionat deloc în manualul de instrucţiuni şi în celelalte materiale promoţionale care însoţeau telefonul, scrie Business Insider.

La câteva săptămâni de la lansarea smartphone-ului, reprezentanţii companiei au oferit posesorilor nemulţumiţi huse gratuite, care să rezolve problema. Aceste huse se găsesc şi de vânzare în magazinele Apple, la un preţ de 29 de dolari, scrie appleinsider.com.

Citiţi mai multe detalii pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels