Business Internaţional

Atac armat în Statele Unite: Un individ a deschis focul într-o şcoală

Atac armat în Statele Unite: Un individ a deschis focul...

Autor: Mihai Draghici

10.04.2017, 21:24 71

Atacul armat a avut loc la Şcoala generală Northpark, situată în comitatul San Bernardino din California, informează ABC News.

Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de posturile locale de televiziune, un elev a deschis focul într-o sală de clasă. Două persoane au fost transportate la spital.

"Suspectăm că este vorba de un caz de tip tentativă de crimă urmată de tentativă de sinucidere. Atacul a avut loc într-o sală de clasă. Doi elevi au fost transportaţi la spital", a comunicat poliţia din comitatul San Bernardino.

Un profesor a fost ucis, iar doi elevi au fost răniţi de un individ care apoi s-a sinucis, în atacul armat comis într-o şcoală generală din Statele Unite, afirmă surse citate de presa americană.

Bilanţul atacului este de doi morţi şi doi răniţi, a anunţat şeful poliţiei din comitatul californian San Bernardino, Jarrod Burguan, citat de NBC News.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO