Business Internaţional

Avion cu turişti britanici, lăsat fără alcool în doar 25 de minute

Avion cu turişti britanici, lăsat fără alcool în...

Autor: Andreea Tobias

21.04.2024, 20:31 83

Un avion cu turişti britanici a fost lăsat fără alcool în doar 25 de minute. Compania aeriană turco-germană SunExpress a rămas uimită după ce fiecare picătură de bere şi vin a fost consumată în timp ce transporta jucători de golf în vacanţă.

CEO-ul Max Kownatzki a declarat pentru TTG că turiştii britanici sunt "mai cheltuitori, mai hedonişti”.

„Am vândut toată berea şi vinul la 25 de minute de la plecare. Nu am făcut asta pe nicio altă piaţă".

Britanicii au reacţionat la ştire cu mândrie, după ce au realizat că multitudinea de jucători de golf a întrecut orice altă ţară prin consumul impresionant de alcool, relatează Daily Mail.

Comentând pe reţelele de socializare, producătorul Tom Lavin a glumit: "Şi se spune că noi, ca naţiune, nu avem de ce să fim mândri".

Un alt britanic a adăugat: "Te face să fii mândru că eşti britanic".

Un fan al lui Manchester United - a râs: „Sunt surprins că le-a luat 25 de minute”.

Nu se ştie câte persoane se aflau în avion, dar SunExpress zboară numai cu aeronave Boeing 737-800 şi Boeing 737-8, ambele o capacitate de 189 de locuri.

Alţi utilizatori ai reţelelor de socializare au fost îngroziţi de excesul de băutură. Unul dintre ei a declarat: „Nu am înţeles niciodată chestia cu beţia la aeroport/în avion. Păstrează-ţi energia pentru destinaţie".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO