Business Internaţional

Business MAGAZIN. Omul bolnav al Europei nu se mai face bine: Economia germană s-a contractat din nou în cel de al treilea trimestru, iar fricile privind o recesiune în toată regula încep să se transforme încet dar sigur în realitate

Business MAGAZIN. Omul bolnav al Europei nu se mai face...

Autor: Iulian Tenchiu

30.10.2023, 13:02 172

Economia Germaniei s-a contractat în al treilea trimestru, iar riscurile ca cea mai mare economie europeană să intre în recesiune se accentuează serios, scrie Bloomberg.

PIB-ul a scăzut cu 0,1% faţă de trimestrul anterior, sub aşteptările analiştilor. Datele subliniază lupta Germaniei de a-şi reveni după o încetinire indusă de energie iarna trecută, care a fost urmată de două trimestre de stagnare sau creştere minimă - conform datelor revizuite.

Datele subliniază lupta Germaniei de a-şi reveni după o încetinire indusă de energie iarna trecută, care a fost urmată de două trimestre de stagnare sau creştere minimă - conform datelor revizuite.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO