Business Internaţional

Casa Albă a dezvăluit reţeta secretă de bere a lui Barack Obama

Casa Albă a dezvăluit reţeta secretă de bere a lui Barack Obama

Autor: Octavian Calei

03.09.2012, 14:24 1588

Casa Albă dezvăluit pe site-ul oficial reţeta berii de casă preparată de preşedintele Barack Obama, la cererea insistentă a cetăţenilor americani curioşi, scrie Reuters.

Sam Kass, bucătarul-şef de la Casa Albă, a spus că a fost surprins de interesul mare al americanilor pentru a afla reţeta berii preşedintelui Obama, având în vedere că niciunul dintre bucătarii oficiali nu aveau experienţă în prepararea berii. Bucătarul-şef al preşedintelui a cumpărat un echipament de produs bere anul trecut, potrivit surselor media.

Cele două sortimente de bere ale casei prezidenţiale, "White House Honey Brown Ale" şi "White House Honey Porter", au ca ingredient-cheie mierea de albine. Kass a declarat că mierea îi dă berii o aromă bogată, fără a o îndulci.

Preşedintele se află în campanie electorală în Colorado, un stat reprezentativ a producătorilor privaţi de bere din SUA. Preşedintele Obama intră astfel în rândul celor 28.835 de producători de bere privaţi înregistraţi din SUA.

Click aici pentru reţetă

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24