Business Internaţional

Ce case poţi cumpăra în lume cu un milion de dolari. Galerie Foto

1. În Capetown, cu 981.000 dolari poţi cumpără o casă cu 1.000 m pătraţi, cu cinci dormitoare, un bar şi un teatru privat.

Locuinţe de un milion de dolari. Galerie FOTO

Autor: Alexandru Nanu

17.07.2014, 15:27 1145

O casă de un milion de dolari pare a fi o investiţie considerabilă, care îţi oferă confort, spaţiu şi lux, dar locuinţele cumpărate cu această sumă diferă foarte mult în oraşele din întreaga lume, scrie Business Insider.

Agenţia imobiliară Point2Homes, din America, a realizat un top al proprietăţilor din marile oraşe, din întreaga lume, care pot fi cumpărate cu un milion de dolari. Acest top include atât apartamente mici, cât şi case foarte spaţioase. În New York City, de exemplu, unde preţul mediu al unei locuinţe este de 1,2 milioane dolari, cu un milion de dolari poţi achiziţiona un apartament decent, cu un singur dormitor. În Capetown poţi cumpăra o casă de 1.000 metri pătraţi, cu cinci dormitoare şi care are ca facilităţi de lux: un bar şi o sală de cinema.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO