Business Internaţional

Clienţii Goldman Sachs se bat pe acţiunile Facebook

Clienţii Goldman Sachs se bat pe acţiunile Facebook

Autor: Vlad Popescu - Mediafax

06.01.2011, 15:26 31

Goldman Sachs va înceta joi să mai primească ordine de cumpărarepentru acţiunile plasate de Facebook pe piaţa privată şi a anunţatunii investitori că vor primi doar o mică parte din pachetelesolicitate, au declarat pentru Wall Street Journal surse apropiatesituaţiei.

Cererea investitorilor pentru acţiunile companiei care deţinecea mai mare reţea de socializare online s-a ridicat la mai multemiliarde de dolari, deşi volumul oferit nu depăşeşte, potrivitsurselor, 1,5 miliarde de dolari.

Fascinaţia clienţilor bogaţi ai Goldman Sachs pentru Facebookpare să depăşească problemele evidente ridicate de statutul decompanie deţinută privat, care nu raportează potenţialiloracţionari sau publicului rezultate financiare şi alte aspecte aleafacerii.

Goldman Sachs a oferit clienţilor puţine detalii despremăsurătorile de trafic şi publicitate sau alte rezultate alereţelei de socializare, iar despre profitul Facebook nu se ştienimic, afirmă surse apropiate situaţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO