Business Internaţional

Compania-mamă a Christian Dior şi Louis Vuitton îşi va folosi fabricile de parfum pentru a produce dezinfectant de mâini

Compania-mamă a Christian Dior şi Louis Vuitton îşi...

Autor: Alex Ciutacu

15.03.2020, 20:30 5884

Bernard Arnault, cel mai bogat om din Franţa, a anunţat că şi-a pus la lucru fabricile de parfum din conglomeratul său, LVMH, pentru a începe să producă „cantităţi semnificative” de dezinfectant de mâini pentru a-l dona spitalelor care se confruntă cu deficite, potrivit FT.

Conglomeratul de lux LVMH a anunţat că va converti facilităţi care produc în mod normal parfumuri pentru Christian Dior, Guerlain şi Givenchy într-un efort pe care îl va menţine „cât timp este nevoie”.

„Prin această iniţiativă, LVMH îşi extinde ajutorul acordat pentru a adresa lipsa de produse în Franţa, ceea ce va permite mai multor oameni să ia măsuri pentru a se proteja în faţa răspândirii virusului”, a anunţat compania.

LVMH este una dintre cele mai valoroase companii din Franţa, întrucât întreg conglomeratul valorează 155 miliarde euro, chiar şi după ce a pierdut 23% din valoare de la începutul anului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO