Business Internaţional

Conferinţa pentru care trebuie să câştigi la loterie ca să participi

Conferinţa pentru care trebuie să câştigi la loterie...

Autor: Ştefan Stan

05.04.2014, 13:06 647

Conferinţa dezvoltatorilor organizată de Google a ajuns atât de populară încât anul acesta se organizează o loterie pentru a stabili cine va participa, scrie Business Insider.

De pe 5 până pe 8 aprilie, utilizatorii Google Plus şi Google Wallet (serviciul Google de plăţi) vor putea intra în tragerea la sorţi pentru un loc la conferinţa dezvoltatorilor de anul acesta. Persoanele care vor fi acceptate vor plăti 900 de dolari (studenţii vor plăti doar 300 de dolari). Google susţine că indiferent de ordinea înscrierii, platforma va selecta aleatoriu câştigătorii loteriei.

Conferinţele Google au devenit un centru de atracţie pentru dezvoltatori pentru că le oferă un avantaj prin prezentarea celor mai noi apariţii de hardware şi software. La conferinţele din anii trecuţi au fost oferite participanţilor şi telefoane şi tablete cu Android gratis.

Dezvoltatorii care intră primii în contact cu cea mai nouă tehnologie, vor putea scrie primii şi aplicaţii. Google nu este singura companie care face cadouri participanţilor la conferinţă. Microsoft a oferit dezvoltatorilor anul trecut tablete Acer cu Windows 8 şi Surface PC.

Persoanele care nu vor putea participa la conferinţă nu vor putea primi ”cadouri” de la Google, însă vor putea să urmărească transmisii live de la eveniment. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24