Business Internaţional

Daniela Dodean Monteiro s-a calificat în turul al doilea al turneului de tenis de masă

Daniela Dodean Monteiro s-a calificat în turul al doilea...

Autor: Mediafax

06.08.2016, 18:08 64

Daniela Dodean Monteiro nu a avut nicio problemă în faţa sportivei din India, de care a trecut în minumum de seturi. Prima manşă a fost la discreţia sportivei din România, care nu i-a cedat decât două puncte adversarei.

Mouma Das a avut o tresărire de orgoliu în seturile doi şi trei, pe care le-a cedat, cu acelaşi scor, 11-7. În actul al patrulea, Dodean a câştigat, fără probleme, cu 11-3 şi a obţinut calificarea în turul secund, unde o va întâlni pe poloneza Li Qiang.

Lotul complet este format din Elizabeta Samara, Daniela Dodean Monteiro (simplu şi echipe), Bernadette Cynthia Szocs (echipe), Adrian Crişan şi Ovidiu Ionescu (simplu). Eliza Samara va intra în competiţie sâmbătă noapte, de la ora 2:30, direct în turul doi, acolo unde va înfrunta o sportivă venită din primul tur.

România este reprezentată la Rio de Janeiro cu un lot de 97 de sportivi şi 7 rezerve, la 15 discipline, cele mai mari loturi fiind cele de la atletism (23 sportivi) şi canotaj (18).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO