Business Internaţional

Didier Deschamps: E cumplit să pierzi în acest fel o finală, dar trebuie să felicit Portugalia

Didier Deschamps: E cumplit să pierzi în acest fel o...

Autor: Denis Şchiopu

11.07.2016, 09:50 3614

Deşi a recunoscut că nu au fost suficient de atenţi, selecţionerul Didier Deschamps, în vârstă de 47 de ani, nu dă vina pe propriii jucători.

„Este cumplit să pierzi în acest fel o finală, dar trebuie să felicit Portugalia. Am avut ocaziile noastre, dar nu am profitat. Nu am fost suficient de lucizi, dar nu-i pot acuza pe jucătorii mei, au dat totul în această seară. Ne-ar fi plăcut să câştigăm acest trofeu pentru fani. Sunt mereu pozitivi, dar chiar şi aşa este greu să-i priveşti în acest moment. Tot ce am trăit de-a lungul acestor săptămâni a fost atât de frumos, dar sunt dezamăgit că nu am câştigat trofeul pentru milioanele de fani. Nu mă gândesc la mine momentan. O să am nevoie de timp pentru acest lucru, la fel ca jucătorii de altfel”, a afirmat Deschamps, citat de site-ul UEFA.

Cele şase alimente pe care trebuie să le evitaţi cu orice preţ

Reportaj din "Nisa cea frumoasă" sau cum a devenit un mic oraş de coastă destinaţia de relaxare a bogaţilor lumii? Galerie Foto

Chiar dacă a câştigat titlul de golgheter al Campionatului European, cu 6 goluri, Antoine Griezmann, în vârstă de 25 de ani, are un mare regret: că nu a marcat în finală.

„Este crud şi magnific în acelaşi timp. Am trăit şi momente extraordinare, însă şi foarte triste, din care avem de învăţat. În această seară am dat tot totul şi nu avem regrete. Sunt mândru de echipă, de toată lumea. Am lovit bara şi am mai avut şi alte ocazii mari. Portarul lor a apărat foarte bine. E frustrant, dar trebuie să ne întoarcem mai puternici. Poate că în timp voi fi mândru, dar acum sunt foarte dezamăgit, mai ales pentru colegii mei. Am vrut cu adevărat să le ofer trofeul, dar nu am reuşit să marchez”, a spus atacantul echipei Atletico Madrid.

Reprezentativa pregătită de Didier Deschamps a fost învinsă, duminică, de Portugalia, scor 0-1, după prelungiri, în finala Euro 2016. Atacantul portughez Eder a marcat singurul gol al confruntării, în minutul 109.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO