Business Internaţional

Dominique Stauss – Khan începe o carieră în cinematografie?

 Dominique Stauss – Khan începe o carieră în cinematografie?

Autor: Iulian Anghel

19.09.2011, 15:44 194

Interviul dat duminică de fostul şef al FMI postului de televiziune TF 1, primul interviu după eliberarea sa, este întors pe toate feţele de presa din Franţa, iar concluzia este aproape unanimă: nimeni nu crede în lacrimile de crocodil ale lui Dominique Strauss-Khan.

În interviul citat, el recunoaşte că a avut o relaţie cu camerista de la Sofitel, în New York, dar adaugă: a fost o relaţie consimţită de ambele părţi şi nu am plătit-o pe femeie. Şi, mai spune Khan: regret enorm, în fiecare zi.


Ce concluzie trage Le Figaro? Un mare actor! Are viitor, dar nu în politică, ci în cinematografie.

"Este un mare actor, ştie şi când să aibă o mină gravă şi când să surâdă. Şi-a calculat fiecare gest. Dar francezii nu cred că este nevinovat".


Drept urmare, dacă în politică nu mai are loc, ar putea avea viitor în cinematografie!


Un sondaj recent arăta că majoritatea francezilor doresc ca DSK să se retragă din viaţa politică. Socialiştii francezi care au aplaudat scoaterea de sub acuzare de către autorităţile americane a fostului posibil candidat pentru alegerile prezidenţiale de anul viitor s-au repliat. Numele lui nu este în lista celor care se vor confrunta în alegerile primare pentru desemnarea candidatului socialist la fotoliul de preşedinte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO