Business Internaţional

Fed Cup: România învinge Marea Britanie şi se menţine în Grupa Mondială II

Fed Cup: România învinge Marea Britanie şi se menţine...

Autor: Denis Şchiopu

23.04.2017, 15:08 133

Partida dintre Begu (locul 33 WTA) şi Watson (113 WTA) a durat două ore şi două minute. Românca a reuşit trei aşi, a comis şase duble greşeli, iar procentajul de reuşită la serviciu a fost de 74 la sută cu prima minge şi 51 la sută cu cea de-a doua.

Irina Begu a avut 12 oportunităţi de break, dintre care a concretizat cinci şi şi-a cedat serviciul de trei ori.

La finalul meciului, Begu a declarat că România a demonstrat că este mai bună decât Marea Britanie şi a meritat victoria. Ea a ţinut să le mulţumească spectatorilor.

"Am demonstrat că suntem mai puternice şi împreună am reuşit această victorie. Un public extraordinar, ca de fiecare dată. Vă mulţumim pentru fair-play-ul dovedit, vă mulţumim pentru tot! A fost o mare presiune pe mine. Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar nu cred că mai contează acest lucru. Voiam doar să câştig", a declarat Irina Begu la DigiSport, la finalul partidei.

Sâmbătă, Simona Halep a adus primul punct pentru România, după ce a învins-o, scor 6-4, 6-1, pe Heather Watson. În a doua partidă a zilei, însă, Sorana Cîrstea (62 WTA) a pierdut cu Johanna Konta, scor 2-6, 3-6.

Duminică, înainte de succesul Irinei Begu, Halep (5 WTA) a înregistrat o nouă victorie, scor 6-1, 6-3, cu Johanna Konta (7 WTA).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO