Business Internaţional

Grupul olandez OLX o să concedieze încă 800 de oameni, după ce în ianuarie a anunţat o măsură similiară. „La începutul acestui an, am luat decizia strategică de a ieşi din afacerea Olx Autos şi de atunci au fost căutaţi potenţiali cumpărători sau investitori”

Grupul olandez OLX o să concedieze încă 800 de oameni,...

Autor: Valeriu Dănilă

21.06.2023, 14:55 821

Olx Group va tăia aproximativ 800 de locuri de muncă la nivel global. Mişcarea vine în contextul în care compania a început să reducă operaţiunile Olx Autos pe unele pieţe, după ce a căutat îndelung potenţiali cumpărători şi investitori, transmite TechCrunch.

Compania cu sediul central la Amsterdam, care operează în peste 30 de ţări din întreaga lume, a început recent să informeze angajaţii afectaţi despre disponibilizări.

„La începutul acestui an, am luat decizia strategică de a ieşi din afacerea Olx Autos şi de atunci au fost căutaţi potenţiali cumpărători sau investitori”, a spus compania într-un comunicat trimis prin e-mail TechCrunch. „Ne angajăm să sprijinim toţi oamenii afectaţi pe parcursul acestei tranziţii”, a spus compania.

Noile concedieri au loc la doar câteva luni după ce Olx a confirmat planurile de a-şi reduce forţa de muncă globală cu 15% (1.500 de locuri de muncă) în ianuarie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO