Business Internaţional

Înainte să părăsească Manchester United, Alex Ferguson vrea să dea 100 milioane de lire pe jucători noi

Înainte să părăsească Manchester United, Alex Ferguson vrea să dea 100 milioane de lire pe jucători noi

Autor: Livadariu Andreea

06.03.2011, 16:58 45

Alex Ferguson, antrenorul echipei britanice de fotbal ManchesterUnited, vrea să investească peste 100 de milioane de lire sterline(116,5 milioane de euro) pentru a-şi revitaliza echipa laîncheierea sezonului, scrie Bloomberg, care citează din tabloidul TheSunday Express.

În vârstă de 69 de ani, Ferguson va părăsi banca tehnică aechipei britanice în vara acestui an, dar vrea să se asigure că îşilasă echipa într-o stare bună.

În consecinţă, Manchester United îl va cumpăra cu 30 de milioanede lire (35 milioane de euro) pe Gareth Bale, extrema stângă aechipei londoneze Tottenham, în timp ce Ashley Young, jucător alechipei Aston Villa, va semna cu echipa lui Ferguson pentru 20 demilioane de lire (23,3 milioane de euro).

Ferguson mai are de gând să dea 10 milioane de lire pentru unnou portar, care să-l înlocuiască pe Edwin van der Sar. Pe lista deachiziţii pentru echipa sa se mai află jucătorii Jordan Hendersonde la Sunderland, Jack Rodwell de la Everton şi extrema stângă AlexChamberlain de la Southampton.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO