Business Internaţional

UPDATE: Bilanţul exploziei din Volgograd a crescut la 12 morţi şi 28 de răniţi

UPDATE: Bilanţul exploziei din Volgograd a crescut la 12...

Autor: Iuliana Enache

30.12.2013, 09:24 583

Bilanţul exploziei produse luni dimineaţă într-un troleibuz în oraşul Volgograd s-a ridicat la 12 morţi şi 28 de răniţi, a anunţat Ministerul rus al Sănătăţii, citat de agenţia Itar-Tass, în pagina electronică.

Două dintre persoanele rănite au murit la spital, ceea ce a ridicat bilanţul victimelor la 12. Potrivit ultimelor informaţii oferite de reprezentantul Ministerulul Sănătăţii, Oleg Salagai, alte 28 de persoane rănite a fost internate în spital.

Atacul de luni s-a produs la o oră de vârf pe una dintre cele mai aglomerate străzi ale oraşului. Numeroşi locuitori, care s-au adunat în spatele cordonului amplasat de poliţie la locul exploziei susţin că în troleibuz se aflau mulţi elevi care mergeau la şcoală.

"A fost un zgomot puternic, apoi o lumină şi tot drumul era în fum. Trecătorii nu au înţeles ce s-a întâmplat, într-o primă fază. Dar apoi, când au văzut flăcările ieşind din troleibuz şi cadavrele victimelor în jur, au fost îngroziţi", a declarat una dintre martorele oculare, Polina.

Preşedintele rus, Vladimir Putin, s-a întâlnit cu Aleksandr Bortnikov, şeful serviciilor ruse de securitate, iar acesta din urmă l-a informat în legătură cu explozia produsă luni dimineaţă la Volgograd, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedinţiei Dmitri Peskov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO