Business Internaţional

Înregistrări cu Osama ben Laden, publicate de SUA. Teroristul se uita la el însuşi la televizor - VIDEO

Înregistrări cu Osama ben Laden, publicate de SUA. Teroristul se uita la el însuşi la televizor - VIDEO

Autor: Mediafax

08.05.2011, 09:39 867

Statele Unite au dat publicităţii sâmbătă mai multe înregistrărivideo confiscate în timpul raidului asupra reşedinţei din Pakistana lui Osama ben Laden, care, potrivit unui oficial din serviciilede informaţii, continua să fie un "lider activ al Al-Qaida", scrieMediafax.

Cinci înregistrări video fără sonor, provenind din materialulconfiscat în timpul raidului asupra reşedinţei lui ben Laden dinoraşul pakistanez Abbottabad, în cursul căruia liderul Al-Qaida afost ucis, în noaptea de duminică spre luni, au fost prezentatejurnaliştilor într-o conferinţă de presă.

Una dintre ele, a cărei dată de realizare nu a fost determinată,îl prezintă pe liderul Al-Qaida, cu barba albă, cu capul acoperitde o bonetă neagră şi acoperit de un veşmânt maro, în timp ceurmăreşte televiziuni prin satelit.

Aşezat pe jos, el foloseşte telecomanda pentru a trece de la unpost la altul, oprindu-se la canalele care difuzează imagini cu el.Vedeţi mai multe imagini cu fostul lider al Al-Qaida pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO