Business Internaţional

"Lupul de pe Wall Street" vine în România

"Lupul de pe Wall Street" vine în România

Autor: Ştefan Stan

05.05.2014, 10:37 6674

Jordan Belfort , unul dintre cei mai controversaţi brokeri ai Americii, supranumit „Lupul de pe Wall Street”, vine în România pe 18 noiembrie, în cadrul unei conferinţe organizată de compania Extreme Training. 

Belfort va sustine pe 18 noiembrie o conferinţă în cadrul careia va dezvalui „secretele” din spatele succesului sau şi metoda proprie de vanzari, „Straight Line Persuasion”.

Fost agent de vânzări, Jordan Belfort, 51 de ani, a deţinut una dintre cele mai mari şi mai de succes firme de brokeraj din istoria Wall Street. Abilităţile sale persuasive l-au propulsat rapid de la vânzător de homari congelaţi la un broker de succes, care reuşea să îi păcălească chiar şi pe marii investitori şi câştiga până la un milion de dolari pe săptămână.

Ulterior, Belfort s-a decis să îşi scrie memoriile. “The Wolf of Wall Street” (n.r. Lupul de pe Wall Street) şi “Catching the Wolf of Wall Street” (n.r. Capturarea Lupului de pe Wall Street) sunt două cărţi inspirate din viaţa lui în care vorbeşte despre perioada de success şi perioada de cădere. Cărţile au fost publicate în aproape 40 de ţări şi traduse în 18 limbi.

Cine este Jordan Belfort, adevăratul “Lup de pe Wall Street”

Belfort şi-a rotunjit veniturile cu peste 1,7 milioane de dolari din publicarea celor două memorii, precum şi din vânzarea drepturilor de ecranizare a romanelor. De asemenea, Belfort câştigă 24.000 de dolari din discursurile sale motivaţionale, în care vorbeşte despre experienţele prin care a trecut, ce a învăţat din ele şi cum pot ceilalţi să evite greşelile pe care el le-a făcut.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO