Business Internaţional

Marea Britanie va dubla zborurile către China şi încearcă să arate lumii că este în continuare dispusă să facă business, după ce a lua decizia de a ieşi din UE

Marea Britanie va dubla zborurile către China şi...

Autor: Mediafax

12.10.2016, 09:58 84

Marea Britanie a anunţat o înţelegere pentru dublarea numărului de zboruri permise între oraşele britanice şi China, în condiţiile în care guvernul premierului Theresa May caută legături intercontinentale de transport după votul din iunie pentru părăsirea Uniunii Europene, scrie Bloomberg. 

Cursele vor creşte de la nivelul maxim acceptat de 40 pe săptămână pentru fiecare naţiune până la 100 pe săptămână, în timp ce fiecare destinaţie poate fi vizitată, după retragerea limitei de şase oraşe pentru o ţară. De asemenea, pentru operaţiunile de transport marfă nu vor fi impuse imite.

Marea Britanie încearcă să arate lumii că este în continuare dispusă să facă business în condiţiile în care se pregăteşte să îşi finalizeze apartenenţa de 43 de ani la Uniunea Europeană, cel mai mare bloc comercial al lumii.

Îmbunătăţirea relaţiilor cu China va oferi ”oportunităţi massive” de afaceri, va creşte comerţul, va crea joburi şi va ajuta economia britanică post-Brexit.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24