Business Internaţional

Nigel Farage, fostul lider al partidului britanic UKIP: Este greu de crezut că am fost într-o uniune politică care include un stat precum România

Nigel Farage, fostul lider al partidului britanic UKIP:...

Autor: Olimpia Nicolae

11.02.2017, 17:09 5735

Acesta a adăugat faptul că nu consideră că românii sunt un popor ”rău”, dar acestui stat nu ar fi trebuit să-i fie permis accesul în Uniunea Europeană, pentru nu a făcut tranziţia necesară de la comunism spre o democraţie adecvată.

În timpul unei dezbateri în cadrului show-ului radio LBC, fostul lider al partidului UKIP s-a confruntat telefonic cu un ascultător care s-a simţit ofensat de comentariile lui.

El a sugerat, de asemenea, că timpul este potrivit pentru ca Marea Britanie să se despartă de Bruxelles, pentru că îi este de ”necrezut” că Regatul Unit s-a aflat vreodată într-o uniune politică cu România.

”Corupţia este absolut endemică în întreaga societate românească, iar acest fapt este susţinut de fiecare raport independent cu privire la acest subiect”, a adăugat acesta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO