Business Internaţional

O membră a echipei lui Trump admite rolul în discursul acuzat de plagiat. „Îmi cer scuze pentru confuzia şi isteria cauzate de greşeala mea"

O membră a echipei lui Trump admite rolul în discursul...

Autor: Mediafax

21.07.2016, 08:01 168

Meredith McIver a explicat că Melania Trump i-a citit la telefon un discurs din 2008 al "primei doamne a SUA", Michelle Obama, pentru a se inspira din el în elaborarea discursului ei.

"Am notat aceste elemente şi le-am inclus în schiţa care a stat la baza formei finale a discursului. Nu am verificat discursurile doamnei Michelle Obama. Aceasta este greşeala mea şi mă simt foarte rău pentru haosul provocat Melaniei, familiei Trump şi doamnei Michelle Obama. Nu am vrut să deranjez pe nimeni", a declarat Meredith McIver, citată de publicaţia Miami Herald.

Funcţionara echipei de campanie a lui Donald Trump s-a oferit să demisioneze pentru presupusul plagiat, dar propunerea a fost respinsă: "Domnul Donald Trump mi-a spus că oamenii fac greşeli nevinovate, că învăţăm şi ne dezvoltăm pe baza acestor experienţe".

"Îmi cer scuze pentru confuzia şi isteria cauzate de greşeala mea", a încheiat Meredith McIver.

Discursul rostit de Melania Trump, soţia lui Donald Trump, la convenţia Partidului Republican din SUA, a atras acuzaţii privind presupusa plagiere a unor fragmente ale unei declaraţii făcute de Michelle Obama, soţia preşedintelui Barack Obama.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO