Business Internaţional

Presedintele Bulgariei, acuzat ca are case si conturi secrete

03.03.2010, 23:07 19

Presedintele Georgi Parvanov a cerut demisia ministrului definante Simeon Djankov din cauza unor comentarii ale acestuia dinurma care sugerau ca Parvanov este unul dintre "miliardariisecreti" ai statului.

Primul-ministru bulgar, Boiko Borisov, i-a criticat pepresedintele statului si pe ministrul de finante pentrudivergentele pe care cei doi le-au avut si care au tinut primapagina a ziarelor, scrie Sofia News Agency.

Ca raspuns la cererea presedintelui, ministrul de finante anegat ca a facut declaratii care sa afecteze imaginea luiParvanov.

Simeon Djankov nu a facut niciodata "referire la faptul capresedintele detine proprietati si conturi in strainatate", searata intr-un comunicat al Ministerului de Finante ce a circulatprin redactiile ziarelor din Bulgaria.

Comunicatul vine la numai o zi dupa aparitia lui Djankov intr-untalk show in care a fost rugat sa confirme afirmatiile capresedintele este un "tanar miliardar" care are "mai multeproprietati de lux in Statele Unite, Europa si Dubai".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO