Business Internaţional

Primele imagini cu mega-stadionul pe care David Beckham îl construieşte la Miami. Galerie FOTO

Au apărut primele fotografii cu stadionul pe care Beckham plănuieşte să îl construiască

Au apărut primele fotografii cu stadionul pe care Beckham plănuieşte să îl construiască

Autor: Luciana Georgescu

24.03.2014, 15:30 2688

Primele fotografii cu stadionul pe care David Beckham plănuieşte să îl construiască au fost dezvăluite, scrie Daily Mail.

Cu o capacitate de 25.000 de locuri, arena va fi cea mai mare din prima ligă de fotbal din SUA. Stadionul va fi construit cel mai probabil în Portul Miami şi va beneficia de un restaurant şi un club de noapte, precum şi de o arenă sportivă de clasă mondială.

Lucrările de construcţie sunt programate să înceapă în anul 2017.

Planurile includ activităţi de modernizare a podului vechi, care va fi folosit de susţinătorii noii echipe înfiinţate de Beckham pentru a merge la meciuri. În plus, se doreşte crearea unui spaţiu care va putea fi folosit pentru dezvoltările viitoare ce vor avea loc în zona portului.

Totuşi, planurile lui Beckham ar putea fi date peste cap de companiile de croazieră, care vor fi nevoite să acosteze în unul din cele mai aglomerate porturi din lume, a declarat Charles Sale, autor de editoriale pentru MailOnline.

Numele stadionului nu a fost încă dezvăluit, însă a fost anunţat că 17 jocuri Major League Soccer (MLS - o competiţie de fotbal nord-americană) vor fi găzduite în primă fază. Majoritatea meciurilor se vor desfăşura în serile de sâmbătă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO