Business Internaţional

Simona Halep: Mâine va fi o zi grea, dar cu siguranţă va fi şi frumoasă; cred în mine

Simona Halep: Mâine va fi o zi grea, dar cu siguranţă...

Autor: Denis Şchiopu, Mediafax

24.01.2018, 11:45 132

Halep o va întâlni pe Kerber joi dimineaţă, după ora 07:00. "Nu mi-e teamă, dar ştiu că va fi un meci greu. E meci de uzură, meci în care o să consum mult. Nu o să fie uşor, pentru că mingile ei nu sar foarte bine. Probabil că o să joc cu o stângace la antrenament, oricum nu mă antrenez mult. 10-15 minute nu înseamnă mult, dar e important să simt un pic efectul invers", a spus Halep, într-o discuţie avută cu jurnaliştii, după ce a învins-o pe Karolina Pliskova, locul 6 WTA, scor 6-3, 6-2, în sferturi de finală.

Halep şi Kerber s-au mai întâlnit de opt ori până acum, iar scorul confruntărilor directe este 4-4. Ultimul meci dintre cele două s-a disputat în 2016, tot pe hard, în grupele Turneului Campioanelor de la Singapore. Jucătoarea germană s-a impus, la acea vreme, cu scorul de 6-4, 6-2. De această dată, constănţeanca ştie ce are de făcut.

"Nu am mai jucat cu ea de atunci. Deci e mult timp de atunci, tot timpul am ştiut că e o jucătoare periculoasă, fiind stângace şi jucând aşa unghiuri scurte. E dificilă, loveşte mingea destul de drept, aleargă bine, e o jucătoare destul de completă. Va trebui să fiu solidă pe retur, pentru că acolo am o şansă, să servesc destul de bine şi să joc stilul meu. Nu o să fac nimic special, o să iau meciul ca pe o provocare mare şi ca pe ceva foarte greu. O să fiu pregătită să joc cât se poate. Vom vedea cum o să fie meciul, cum o să se termine. Eu am stilul meu şi cred în mine", a mai afirmat Halep.

Calificată, în premieră, în semifinale la Melbourne, jucătoarea în vârstă de 26 de ani nu se mulţumeşte doar cu atât. "Mă bucur de moment, mă bucur foarte mult de ceea ce am putut să fac aici, cu toate problemele pe care le-am avut la începutul turneului. Sunt bucuroasă, dar simt că nu s-a terminat şi trebuie să rămân destul de concentrată. Mâine va fi o zi grea, dar cu siguranţă va fi şi frumoasă, indiferent de rezultat", a concluzionat numărul unu mondial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO