Business Internaţional

Startup-ul românesc Fishpointer, o aplicaţie care îi ajută pe pescari să îşi îmbunătăţească performanţa, anunţă deschiderea unei noi runde de investiţii

Startup-ul românesc Fishpointer, o aplicaţie care îi...

Autor: Ştefan Stan

06.09.2017, 13:04 248

Startup-ul Fishpointer, o aplicaţie care îi ajută pe pescari să îşi îmbunătăţească performanţa, anunţă deschiderea unei noi runde de investiţii în vederea obţinerii unei finanţări de 200.000 EUR. Fishpointer se află la a doua rundă de investiţii, dupa ce în ianuarie 2017 a primit primi bani de la Răzvan Capatina-Grosanu, investitorul care a pariat cu succes pe BitNet.

Lansată în urma cu 6 luni, aplicatia Fishpointer este utilizata de 10% dintre pasionatii de pescuit din România. Fishpointer este o hartă interactiva care te ajuta sa-ti imbunatatesti rezultatele la pescuit, oferind informatii despre locurile cele mai bune, momentul potrivit pentru pescuit, tehnici si momeli.

Fishpointer are în plan extinderea către noi ţări, cum ar fi SUA, Marea Britanie, Australia, Canada şi Noua Zeelandă.  

Fishpointer a fost unul dintre startup-urile selectate in acceleratorul MVP Academy 2016 organizat de Tech Hub Bucuresti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24
Cele mai citite ştiri