Business Internaţional

SUA:Trump nu este îngrijorat de posibilitatea unor proteste în cursul vizitei sale în M.Britanie

SUA:Trump nu este îngrijorat de posibilitatea unor...

Autor: Mircea Olteanu, Mediafax

03.02.2018, 12:56 60

Woody Johnson a declarat că Trump este "perfect capabil" să se descurce cu orice fel de "discordie" cu care s-ar putea confrunta când va vizita Marea Britanie.

"Acest preşedinte nu este îngrijorat de proteste", a declarat Johnson pentru postul ITV.

"În SUA, aici, oriunde. Este foarte sigur de unde vrea să ducă ţara şi este mai mult decât fericit să aibă de-a face cu puncte de vedere diferite şi să-şi exprime propria viziune", a completat ambasadorul.

"Preşedintele este perfect capabil să se descurce cu orice fel de discordie", a adăugat oficialul american.

Premierul britanic Theresa May şi Donald Trump au discutat la Forumul Economic de la Davos despre o eventuală vizită a liderului de la Casa Albă în Marea Britanie.

Guvernul de la Londra a transmis că Theresa May şi Donald Trump le-au cerut subordonaţilor să stabilească "detaliile unei vizite a preşedintelui SUA în Marea Britanie spre sfârşitul acestui an".

Anunţul a venit după ce Donald Trump şi-a anulat vizita programată în ianuarie la Londra, unde urma să participe la ceremonia de inaugurare a noii ambasade americane în Marea Britanie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO